Olav Helge Storli

Navn Olav Helge Storli
Posisjon Second
Født 12.02.84
Erfaring Begynte gjennom skolecup rundt 1999. Har siden 2000 spilt sammen med de andre 3 på vårt eminente juniorlag! Bronse fra Junior-NM 2002 og sølv fra 2004, og nå gull fra Nordisk Mesterskap for juniorer i 2004. Gull i jr-NM 2005.
Sivilstatus Singel
Husker best Det er nok noen øyeblikk fra nordisk mesterskap som har satt seg fast på netthinnen. Kommer vel neppe til å glemme Danmarks for tunge sistestein i finalen og vår eners softpeeling i kampen mot Sverige med det første, men førstepremien går nok til vår kjære skip med en glimrende double takeout mot Finland 2 som ga oss 4 poeng. I stedet for tap der og sisteplass i turneringen ble det gull, heder og ære på oss!
Sier ofte på isen

"3,4? 3,5? 3,45? 3,40-3,45 da!"

"Ka hadd du på splittn?"

"Hoooo puuuh, puuuh", etter å ha kostet for harde livet på guttas steiner

Slik er jeg
Men de andre mener Kjekk kar med mange fakter; stryker seg bl.a på låret hver gang før han setter en stein, og er ikke ukjent med å touche borti både egen stein og motstanderens når han koster, men det er uforskyldt. Ellers så er Olav Helge en skikkelig gluping som har peiling på det meste. Tror også at Olav Helge har skikkelig lyst på dame. Interesserte må bare ta kontakt med ham, men pass deg; Olav Helge er så smart at plutselig har han lurt deg med hjem...
E-post adresse
Mobiltlf  +47 99459073